Tja, så var tiden atter kommet til årets træf. Træf på toppen, er jo årets begivenhed, hvad angår træf, og 2001 skulle ikke blive anderledes..

Det hele startede med, at jeg skulle ud og købe en ‘Madkasse’ til Elsebeth. Jeg var derfor nødt til at køre selv mod Skagen, noget senere end de øvrige – Ie og Kenneth, samt fætteren ’Rudi’. ;o) Flemming1 var taget derop allerede om torsdagen. Han skulle sammen med et par øgler, finde en Camp, som man jo kunne kalde Araptoros Camp ;o) Desuden havde Flemming været så letsindig at gifte sig med en kvinde der absolut skulle have fødselsdag om lørdagen…tsk, tsk…;o)

Dagen var fredag, jeg havde dog pakket forinden, så jeg skulle bare af sted. Efter endt bilkøb etc., strammede jeg det sidste bagage op på RF’eren, og af sted gik det. Jeg nåede Skagen efter at være blevet fanget i noget dejligt skylleregn lige inden Skagen. Da jeg rullede ind på pladsen, begyndte det selvfølgelig at regne igen, men det fortog sig, da teltet skulle frem, så vuptivoldborg, var solen samt en kølig af Nygaards medbragte ’nødrations’-håndbajere, der igen. Træf på Toppen 2001 var i gang.

Der var sket et par ændringer i år, i forhold til de seneste år. Bl.a. var der flere toiletter opstillet, de såkaldte grønne ’plastic-gaskamre’, som lugtede derefter, men var yderst praktiske. Ellers lignede det meste sig selv, bortset fra at der i år var kommet rigtigt mange folk og mc’ere, hvilket senere skulle vise sig at blive rekord. Morgenmaden var i år helt i top, som sædvanlig, og køen var nedbragt til det halve, stor ros til det!

Efter endt teltopslåning, skulle aftensmaden indtages. Den bestod for nogens vedkommende af de efterhånden legendariske Taco Tubs, med chili så stærk som næstformandens baghjulsydelse ;o) i hvert fald hvis man spiser de grønne ’surprise spicy ‘ol god damn hot chilis’. Andre indtog kyllingegryden, for at lægge et solidt grundlag for aftenens udskejelser…

Musikken skulle jo være Jacob fra øglernes band ’Live Wire’ som vi alle havde ventet på, ja endsige taget derop for allerede om fredagen for at høre. Og det blev en oplevelse for mand og nakker. Headbanging for hele registeret. Av, for f….. , alle kunne mærke deres nakke dagen derpå!

Fed spade, Jacob! Der gik efterlods rygter om, at nogen vist havde foreslået at Live Wire næste år skulle dele lørdagens musik med Østre Gasværk…. Dette kunne vi dog ikke få bekræftet, men spændende bliver det jo!

Lørdagen bød på en dejlig fællestur ud på Grenen, hvor en ’kølig’ (cola ;o) ventede. Tilbage gik det, og ned på havnen for at indtage den obligatoriske fisketallerken på havnen i Skagen. Uhm, dejlig friturestegt fiskefilet med pommes. ’Vielen Dank’ sagde damen i fiskeboden, og tog min ’hund’…;o)

Tilbage på pladsen for at se konkurrencer, som redaktionen endelig har fundet ud af, hvad går ud på: Der bliver stillet et antal hårde hvidevarer op, der melder sig ca. 5 deltagere, som hver får udleveret: en kæmpe forhammer, et par arbejdshandsker, et par sikkerhedsbriller OG SÅ I GANG! Den der først smadrer sine to stablede vaskemaskiner, og dissekerer dem for hver deres el-motor har vundet! Og hvilket syn. Splinterne flyver omkring, og deltagerne sveder. MEGET! Og sjovt ser det ud. Det er altså det ’Genbrugsløgnen’ går ud på! ;O)

Ellers var der konkurrence i badekar-tomatkast mod publikum (eller omvendt) – meget festligt indslag, som høster stor jubel, blandt de mange medbragte børn. Ja, du læste rigtigt. Der skal nok have været omkring 70-100 børn blandt publikum den lørdag. De fleste var med forældrene på træf, andre var kommet som tilskuere.

Lørdag aften stod så og skulle blive den ultimative aften. (som lørdagen jo altid er). Teltet var propfyldt(!), aldrig har jeg set så mange mennesker i og uden for teltet: PROPFYLDT. Dette vidner besøgstallet for træffet jo også om: 7.000 har besøgt træffet. 4.200 mc’ere var registreret. Det er ny rekord, og som de skriver, overvejer de evt. at flytte til et større sted…

Aftenens musik var jo traditionen tro, Østre Gasværk, som atter i år leverede en kanonkoncert med alle de gamle Gasolin numre. Folk var ellevilde, og adskillige (læs rigtig mange) af festteltets hårdtarbejdende borde, måtte atter lade livet. Jeg tror andre har lært af ’AROS on Tables’ ;o) Dog kom ingen til skade i år! ;O)

Nogle svenskere blev lænset for noget godt whisky (hvad skal de også med det? de slapper det bare i sig :o), og nogle nordmænd fik også tømt deres ration af medbragt TOLDFRIT ;o).

Nogle svenskere fik jeg endda til at rejse sig meget hurtigt op, da jeg pludseligt så op mod udgangen og udbrød: ”For faen, Kongungen er her!” ;O)))) Tja, de kører så langt for at være i DK’s bedste træf, så skal de også have noget for pengene. Jeg fik i øvrigt deres kort, hvor vi er velkommen, skulle vi slå vejen forbi. Nogle herlige mennesker!

En stor aften var forbi, og det blev, som sædvanlig søndag, og det sidste punkt på programmet nærmede sig: OG SÅ KØRER I FANDME HJEM! Og det gjorde vi så. Men der er sikkert, at vi er tilbage næste år, til en ny og spændende odyssé. Snyd ikke dig selv for Træf på Toppen 2002.

Tak til alle for en kanon weekend.

Mange MC hilsener

Hans Erik smiley